Servis +381 64 6400280

24/7 Servisna Služba

SERVISNA SLUŽBA 24/7

Kvalitetan Servis

 

Posebno mesto u našem poslovanju zauzima obaveza da korisnicima naših usluga i ugrađenih proizvoda, dajemo garantni rok za funkcionisanje predmetne opreme od 2 godine, u okviru kojeg garantujemo nesmetan ad i korišćenje ugrađene opreme. U okviru ovog roka, a naravno i po isteku istog, preporučujemo i nudimo održavanje ugrađene opreme u formi redovnog i preventivnog servisa, koji prvenstveno služi da bi se očuvale performanse i kvalitet ugrađene opreme. Ovu vrstu usluge koja je po nama posebno važna za svaki naš proizvod u eksploataciji, vršimo na tromesečnom, šestomesečnom ili godišnjem nivou, po želji naših korisnika ali i uz sugestiju sa naše strane, imajući u vidu stepen opterećenosti kao i frekvenciju korišćenja opreme.

 

Servis najpoznatijih brendova

Pored redovnog-preventivnog servisiranja opreme našim korisnicima nudimo i interventno servisiranje sa zamenom oštećenih delova originalnim i u najkraćim rokovima. Prijava kvarova putem Call Centra u periodu od 0-24 h tokom cele godine, kao i vršenje usluge servisa na celoj teritoriji Srbije u najkraćim rokovima, kompletna tehnička i logistička opremljenost takođe nas izdvajaju od konkurencije, posebno nas preporučuju i čine Vašim pouzdanim parterom. Potpisani Ugovori o servisiranju garantuju Vam prioritetnu uslugu, kao i poseban stepen brige o korisniku, prednost pri izlascima kao i vođenje servisnih knjižica ugrađene opreme.

Iskustvo - Kvalitet

Na kraju ističemo i dugogodišnje radno iskustvo, zavidnu tehničku i logističku obučenost naših servisnih ekipa, koja nam omogućava da rešimo svaki problem nastao u eksploataciji, bilo opreme koju je ugradilo preduzeće Alumatik plus ili neko drugi.
U mogućnosti smo da servisiramo opremu renomiranih svetskih proizvođača:
– Automatska vrata (Geze, Besam, Dorma, Record, Manusa, Ditec, Aprimatic, KBB...)
– Industrijska I garažna vrata (Hormann, Crawford, Nice, Breda, Ditec, MCA...)
– Automatske parking rampe (Nice, Came, BFT i ACM)
– Automatske klizne I krilne kapije (Nice, Came)
– Protivpožarne zavese (Stoebich, Effertz)
Spisak kompanija koja koriste naše uslugu je naša najbolja preporuka – pridružite nam se !!!

24/7 Servis

Brz odziv i usluga

Magacin sa delovima