GEZE 2-krilna

automatska vrata

Pristupačnost, sa različitim funkcijama i elegantnim dizajnom – svi to očekujemo od automatskih kliznih vrata. Ona stvaraju pogodne pristupne tačke sa maksimalnim bezbednosnim standardima. GEZE sistemi kliznih vrata su izuzetno uski. Uprkos tome, pogoni vrata su prilično snažni i pomeraju velika i teška klizna vrata. Rezultat su diskretni i sofisticirani sistemi kliznih vrata od stakla, na primer za elegantne foajee. Naš program uključuje i prave pakete snage i posebno ekonomična rešenja.

Što se tiče segmenta prodaje jednokrilnih kliznih vrata AlumatikPlus d.o.o. u saradnji sa velikim svetskim brendom GEZE ima u ponudi:

ECDrive

Od salona automobila do aerodroma, ECdrive se može fleksibilno koristiti u raznim situacijama. Najčešće instalirani proizvod u GEZE portfoliju kliznih vrata je pravi multipraktik.

SlimDrive

Niska ukupna visina i, kao takva, jasna linija dizajna – ovo su prodajni argumenti Slimdrive automatskih sistema kliznih vrata. Tanak i filigranski, savršeno se uklapa u staklene fasade.

PowerDrive

Sa izuzetno moćnom pogonskom jedinicom, PowerDrive automatski sistem kliznih vrata bez napora podiže čak i velika, teška krila vrata i obezbeđuje velike širine otvaranja.

Naši partneri su renomirane kompanije i ustanove, a njihov odluka da koriste naše usluge u najboljem smislu nas preporučuje kao stručnog i pouzdanog saradnika, koji poštuje potrebe i želje svojih klijenata, predlaže najoptimalnija rešenja, i daje stalnu podršku u nesmetanom korišćenju ugrađenih sistema i opreme.