ECdrive T2 GEZE 1-krilna

klizna automatska vrata

Od salona automobila do aerodroma, ECdrive se može fleksibilno koristiti u raznim situacijama instalacije. Najčešće instalirani proizvod u GEZE portfoliju kliznih vrata je pravi multipraktik. Kao automatski sistem kliznih vrata u tankom dizajnu i sa visinom poklopca od samo 100 mm, ECdrive nudi veliku slobodu dizajna. I, štaviše, takođe je pametan: ECdrive nezavisno otkriva i evidentira greške. Njegov nosač sa valjcima se sam čisti, što znači manje radova na održavanju.

ECdrive T2

Vrata atraktivnog izgleda, laka za rukovanje i održavanje, sa visokom pouzdanošću radnih ciklusa, pre svega funkcionalna i sigurna u korišćenju, pružaju visoki komfor zbog mogućnosti podešavanja parametara i prilagođavanja režima rada nameni, frekvenciji, kao i spoljnim vremenskim prilikama. Stalna kontrola sile zatvaranja, integrisan klizač na hodnom mehanizmu, jednostavna montaža, mogućnost podešavanja krila vrata, funkcija samočišćenja hodnog mehanizma, napredna tehnika upravljanja i visoke performanse, prisutnost sistema za bezbednost, pri radu, sve to uz prihvatljivu cenu čini ova vrata pametnim izborom. Vrata su moguća u izvedbi sa redundantnim pogonom, posebno projektovanim za montažu na predviđenim putevima evakuacije. Mogućnost integrisanja u sisteme kontrole pristupa i sisteme za „pametno“ upravljanje zgradama. Proizvod je sertifikovan u skladu sa DIN 18650.

Za 1-krilne sisteme
Za 2-krilne sisteme

Naši partneri su renomirane kompanije i ustanove, a njihov odluka da koriste naše usluge u najboljem smislu nas preporučuje kao stručnog i pouzdanog saradnika, koji poštuje potrebe i želje svojih klijenata, predlaže najoptimalnija rešenja, i daje stalnu podršku u nesmetanom korišćenju ugrađenih sistema i opreme.