KDS 300S DNG 1-krilna

klizna automatska vrata

KDS 300S

Sistem obezbeđuje još duži životni vek i smanjuje troškove

BEZBEDNOST - senzor za nadzor i senzor za bočno skeniranje, i sistem napajanja za nadzor unapred otkrivaju kvar senzora kako bi se osigurala najveća sigurnost.
POUZDANOST - visokokvalitetni motori proizvedeni u Nemačkoj pružaju odličnu pouzdanost i izdržljivost kroz inteligentni mikroprocesorski kontrolni sistem.
TRAJNOST - visokokvalitetni motor i pouzdana kontrola sa izuzetno dugim životnim ciklusom čak i pri velikom prometu, preko milion ciklusa.
TIŠINA - tipično nemački motor, dvostruki viseći valjci i šina za kolica sa odličnom otpornošću na habanje harmonično su spojeni kako bi izveli nesmetan i tih rad.
EFIKASNOST TROŠKA - tanak i kompaktan sistem dizajna i praktično bez održavanja, a modularni delovi su laki za zamenu.
FUNKCIONALNOST - može se izabrati različite funkcije i opciono, s obzirom na svoje preferencije i funkcionalnost zgrade. Takođe se može lako kontrolisati daljinski povezivanjem na automatski kontrolni sistem zgrade.

Naši partneri su renomirane kompanije i ustanove, a njihov odluka da koriste naše usluge u najboljem smislu nas preporučuje kao stručnog i pouzdanog saradnika, koji poštuje potrebe i želje svojih klijenata, predlaže najoptimalnija rešenja, i daje stalnu podršku u nesmetanom korišćenju ugrađenih sistema i opreme.