Kamere

Kamere

2-megapixel CMOS full HD sa AI pristupom, ANPR kamera sa karakteristikama visokog obnavljanja boje, odlična pri slabom osvetljenju i ima ugrađena bela svetla, može se koristiti na parkingu i u okruženju kontrole pristupa. Može detektovati vozila iz video snimka (>99% stopa snimanja bez ponavljanja), prepoznaje tablice pri niskim brzinama manjim od 40kmh i obrađuje podatke o vozilu sa ugrađenim algoritmom za Duboko učenje. Osim toga, sa belom listom unutra, ova kamera može sama kontrolisati otvoranje rampe.
1/2,8 inča, 2 megapiksela progresivno skeniranje CMOS · VDR, dan/noć (ICR), 3DNR,BLC, HLC · H.265& H.264 dualstream kodiranje · Micro SD memorija · Moćno motorizovano sočivo od 2,7-13,5 mm i belo svetlo, idealno za monitor ANPR udaljenost 3-8m · IP67, i superiorne performanse na otvorenom · Ugrađen LPR algoritam unutar kamere · Strukturiranje podataka vozila: prepoznavanje registarske tablice, veličine vozila, boje vozila…
SmartPark terminal za ulaz i izlaz je veoma fleksibilan sistem koji obezbeđuje kontrolu na parkingu ulaza i izlaza. Njegov modularni softver i hardver su pogodni za objekat bilo koje veličine, u rasponu od velikih objekata na više lokacija do malih parking jedinica. SmartPark pokriva sve aspekte zahteva modernog parkinga kao što je izdavanje karata, verifikacija i očitavanje kartice. Napredna tehnologija bar kodova se koristi za prepoznavanje različitih karti za parking u rasponu od dugoročnih dozvola do karata po satu.

Svaki problem sa parkiranjem zahteva dobro rešenje: SmartPark je posebno dizajniran da ponudi visoku funkcionalnost u kompaktnom, praktičnom i elegantnom dizajnu. SmartPark je idealan u mešovitom parking okruženju gde parkiranjem posetilaca treba upravljati. SmartPark nudi profesionalno i ekonomično rešenje.