TFF-EW protiv-požarne zavese od tekstila

KGG Brandschutzsisteme nudi individualno prilagođena rešenja za zaštitu od požara koja pružaju optimalnu zaštitu za ljude, materijalnu imovinu i zgrade. Kao inovativna kompanija sa perspektivom u budućnost, već danas razmišljamo o proizvodima za zaštitu od požara, koji će odgovoriti budućim zahtevima.

TFF-EW

Sertifikat o postojanosti performansi: 

1322-CPR-65797/01 sertifikovan prema EN 1634-1
Klasa:

EW30 – EW90 samo 1.43 kW / m2 nakon 90 minutes NAJBOLJI U KLASI!
Opciona zaštita od dima
Sa ili S200
Ciklusi zatvaranja
C – C2 u zavisnosti od modela (npr. veličina, težina)
Pravac zatvaranja:
vertikalan
Standardne veličine sistema do 12 x 7 metara (maks. 60 m2). Veće dimenzije moguće kao specijalni sistemi!
Opciono dostupno sa standardnom završnom trakom (pocinkovani čelični lim) ili sa fleksibilnom završnom trakom.
Iskoristite prednosti naših inovativnih vodilica montiranih na kuglične ležajeve, koje obezbeđuju pouzdano zatvaranje i otvaranje sa malim habanjem čak i na promaji.
Sistem se takođe može opciono fabrički opremiti sa zaštitom od dima prema DIN 18095-3 / EN 1634-3 ili postojeći sistemi takođe mogu biti nadograđeni.
Pored standardnog modela, protivpožarni zatvarač od fleksibilne tkanine može se koristiti kao varijanta za zatvaranje poda čak i na povišenoj poziciji ugradnje, na fasadama (unutrašnjost ili eksterijer), horizontalno (tip proizvoda TFF-H) i po celoj stazi. Vezani transportni sistemi.
Spoljašnji sistemi su opremljeni posebnim poklopcem kućišta. Tokom zimske upotrebe nisu potrebni vodovi za grejanje. Izvođenje je moguće za pojedinačne prozore kao i za više prozora pored i/ili jedan iznad drugog.

Iskoristite prednosti naših inovativnih vodilica montiranih na kuglične ležajeve koje obezbeđuju sigurno zatvaranje i otvaranje sa malim habanjem, čak i na promaji. Opcije za pešačka vrata se takođe mogu opciono integrisati. Fleksibilna dimna barijera se može naknadno ugraditi u tekstilno fleksibilni zatvarač za zaštitu od dima ili tekstilni fleksibilni protivpožarni zatvarač u bilo kom trenutku. 
FUNKCIONALNOST:
Kada se otvori, tekstil se nalazi na osovini za namotavanje u kućištu od pocinkovanog čeličnog lima iznad otvora koji se zatvara.
Osovina za namotaje se drži u otvorenom položaju pomoću magnetne stege integrisane u cevasti motor. Sistem se zatvara na način kontrolisan brzinom pod sopstvenom težinom u skladu sa principom zaštite od gravitacije pomoću krajnje šine. Brzina zatvaranja je pribl. 10 - 15 cm u sekundi.
Ožičenje sa funkcionalnim integritetom nije potrebno zbog principa zaštite od gravitacije.

Najkvalitetnija ponuda

KGG Brandschutzsisteme nudi individualno prilagođena rešenja za zaštitu od požara koja pružaju optimalnu zaštitu za ljude, materijalnu imovinu i zgrade. Kao inovativna kompanija sa perspektivom u budućnost, već danas razmišljamo o proizvodima za zaštitu od požara, koji će odgovoriti budućim zahtevima.