LED displej

LED displej

Znakovi za garaže daju uputstva i informacije vozačima o besplatnim parkiralištima u garažama. Postavljaju se na ulazima u parking garažama i na ulazima u svaki nivo višeetažnih garaža.
SmartPark sistem navođenja skraćuje vreme pretraživanja pružanjem informacija o tome gde je kapacitet dostupan. Da bi to uradili, koriste kombinaciju senzora u, i oko parkinga i sistema za pružanje informacija kao što su dinamičke signalizacije i internet. U okviru parking objekata, ultrazvučna tehnologija iznad glave se koristi za određivanje individualne zauzetosti i raspoloživosti prostora. Senzori mogu da obezbede preciznu pokrivenost veoma velikog broja pojedinačnih prostora.
LED displej sa promenljivim znakovnim porukama obezbeđuje stalno ažurirane statuse na ključnim tačkama donošenja odluka: na ulici; na ulazima u garažu; i na svakom nivou parkinga. Višebojne LED diode integrisane u senzore iznad glave pokazuju da li su pojedinačni prostori slobodni, zauzeti ili rezervisani.
SmartPark terminal za ulaz i izlaz je veoma fleksibilan sistem koji obezbeđuje kontrolu na parkingu ulaza i izlaza. Njegov modularni softver i hardver su pogodni za objekat bilo koje veličine, u rasponu od velikih objekata na više lokacija do malih parking jedinica. SmartPark pokriva sve aspekte zahteva modernog parkinga kao što je izdavanje karata, verifikacija i očitavanje kartice. Napredna tehnologija bar kodova se koristi za prepoznavanje različitih karti za parking u rasponu od dugoročnih dozvola do karata po satu.

Svaki problem sa parkiranjem zahteva dobro rešenje: SmartPark je posebno dizajniran da ponudi visoku funkcionalnost u kompaktnom, praktičnom i elegantnom dizajnu. SmartPark je idealan u mešovitom parking okruženju gde parkiranjem posetilaca treba upravljati. SmartPark nudi profesionalno i ekonomično rešenje.