TFF-EI protiv-požarne zavese od tekstila

KGG Brandschutzsisteme nudi individualno prilagođena rešenja za zaštitu od požara koja pružaju optimalnu zaštitu za ljude, materijalnu imovinu i zgrade. Kao inovativna kompanija sa perspektivom u budućnost, već danas razmišljamo o proizvodima za zaštitu od požara, koji će odgovoriti budućim zahtevima.

TFF-EI

Sertifikat o postojanosti performansi: 1322-CPR-65797/02
sertifikovan prema EN 1634-1
Klasa: EI30 – EI60
Ciklusi zatvaranja: C – C1 u zavisnosti od modela (npr. veličina, težina)

Pravac zatvaranja:
 verticalan
Standardne veličine sistema do 6,6 k 4,5 metara (približno 30 m2). moguće veće dimenzije kao specijalni sistemi!
Suvi sistem (bez zaštite prskalice / nije potreban pritisak vode).
Pored zaštite od požara, oslanjamo se na upotrebu obnovljivih, domaćih, reciklažnih i prirodnih sirovina za našu novu liniju proizvoda TFF-EI.
Bočne vodilice napravljene od drveta (punog hrasta), 100% prirodne sirovine, mogu se idealno integrisati u postojeće arhitektonske specifikacije. Osovina za namotaje se često može ugraditi bez dodatnog pokrivanja i tako optimalno integrisati, na primer, u spuštene plafone. Osovina za namotaje može biti opciono pokrivena kućištem od pocinkovanog čeličnog lima, drveta ili gipsanim zidom.
Završna traka se sastoji od tekstilne kese u koju je ugrađen teg za zatvaranje (boja tekstilne torbe: antracit).
Svi delovi od drveta i čeličnog lima mogu se na zahtev dizajnirati u željenoj RAL boji.
I kod TFF-EI, specijalna tkanina (sa materijalom za širenje) se vodi u bočnim vodilicama pomoću kugličnih ležajeva, koji obezbeđuju pouzdano zatvaranje i otvaranje sa malim habanjem čak i na promaji.
Pored standardnog modela, TFF-EI se takođe može koristiti kao varijanta za zatvaranje poda na povišenoj visini ugradnje, na fasadama (unutrašnjosti) i kroz sisteme transportera vezanih za šinu. 
FUNKCIONALNOST:
Kada se otvori, tekstil se nalazi na osovini za namotavanje (opciono u kućištu od pocinkovanog čeličnog lima) iznad otvora koji se zatvara.
Osovina za namotaje se drži u otvorenom položaju pomoću magnetne stege integrisane u cevasti motor. Sistem se zatvara na način kontrolisan brzinom pod sopstvenom težinom u skladu sa principom zaštite od gravitacije pomoću krajnje šine. Brzina zatvaranja je pribl. 10 - 15 cm u sekundi.
Ožičenje sa funkcionalnim integritetom nije potrebno zbog principa zaštite od gravitacije.

Najkvalitetnija ponuda

KGG Brandschutzsisteme nudi individualno prilagođena rešenja za zaštitu od požara koja pružaju optimalnu zaštitu za ljude, materijalnu imovinu i zgrade. Kao inovativna kompanija sa perspektivom u budućnost, već danas razmišljamo o proizvodima za zaštitu od požara, koji će odgovoriti budućim zahtevima.