SlimDrive EMD

krilna automatska vrata

Od salona automobila do aerodroma, ECdrive se može fleksibilno koristiti u raznim situacijama instalacije. Najčešće instalirani proizvod u GEZE portfoliju kliznih vrata je pravi multipraktik. Kao automatski sistem kliznih vrata u tankom dizajnu i sa visinom poklopca od samo 100 mm, ECdrive nudi veliku slobodu dizajna. I, štaviše, takođe je pametan: ECdrive nezavisno otkriva i evidentira greške. Njegov nosač sa valjcima se sam čisti, što znači manje radova na održavanju.

SlimDrive EMD

Središnja tačka na ulazima svih reprezentativnih objekata. Zahvaljujući visokom izolacionom učinku protiv loših vremenskih uticaja, buke i neželjenih protoka vazduha, rotaciona vrata osiguravaju efikasno odvanje spoljne i unutrašnje klime i značajno doprinose uštedi energije. Aktiviranje putem senzora kretanja spolja i iznutra; rotirajuća vrata ubrzavaju se i okreću automatski. Maksimalna udobnost i prolaz bez smetnji, sa ugrađenim sigurnosnim sistemima najvišeg stepena. Prilagodljiva brzina otvaranja, zaustavno vreme može se slobodno prilagoditi za letnji i zimski režim rada sa kraćim i dužim zaustavnim hodom. Opcije taster za smanjenje brzine okretanja za osobe sa hendikepom ili ograničenom pokretljivošću, kao i slobodan prolaz za osobe u invalidskim kolicima. Na kraju zaustavnog vremena vrata se zaustavljaju u početnoj poziciji. Moguća u izvedbi sa tri i četiri krila. Parametri vrata prilagodljivi po potrebi korisnika, optimalno prilagođavanje svakoj situaciji. Tipski ispitana i sertifikovana u skladu sa DIN 18650.

Za 1-krilne sisteme
Za 2-krilne sisteme

Naši partneri su renomirane kompanije i ustanove, a njihov odluka da koriste naše usluge u najboljem smislu nas preporučuje kao stručnog i pouzdanog saradnika, koji poštuje potrebe i želje svojih klijenata, predlaže najoptimalnija rešenja, i daje stalnu podršku u nesmetanom korišćenju ugrađenih sistema i opreme.